Våldtäkt


"Sverigedemokraterna har gått igenom 114 tingsrättsdomar från 2009 med domslut våldtäkt eller grov våldtäkt mot vuxna. 48 procent av våldtäktsmännen var utrikesfödda. 39,5 procent var utomeuropeiska invandrare. Det innebär en klar överrepresentation i den gruppen, som utgör 6,9 procent av befolkningen.

Enligt Sverigedemokraterna beror överrepresentationen bland annat på kulturella skillnader, att synen på våldtäkt och kvinnor varierar kraftigt mellan olika kulturer."

 

Ännu en gång bjuder SD på skrattretande komedi som sprider hat mot allt som inte är kött, potatis och sås och får sveriges hillbilly kommnuner att tappa hakan.

Visste ni om att forskning visar att svenska män har mycket lättare att klara sig undan fällande domar och där med utgör de en mindre procent än vad de egentligen borde. Nejdå, svenska patrioter är så otroligt blåögda (Haha) och kan inte se helheten i vårat samhälle och drar alla över en och samma kant.


Sen har vi synen på kvinnan. Till er anti ny-svenskar, kolla på hur era far- och morföräldrar behandlar sina fruar eller gå ännu lite längre tillbaka i tiden där kvinnan inte fick lov att lämna köket och blev behandlad som en sak.  Däremot har Sverige utvecklats väldigt mycket sedan dess medan U-länderna där de har en annan syn på kvinnan inte har utvecklats ens i närheten så mycket. Jag tror till och med att det var vikingarna som uppfann våldtäkten, mördade och våldtog sina egna kvinnor. Glöm inte bort er historiska bakgrund!

När man läser att i Kongo har 150 kvinnor våldtagits i flera dagar bara lite sådär av militären lite random känns det inte som att Sverige har det särskillt svårt.

 

Nu tror ni kanske att jag försvarar våldtäkterna och är pro men så är det verkligen inte. Dödsstraff på våldtäktsmän, inget snack om saken men tänk innan ni tar åt er vad media kastar på er. Använd hjärnan och tänk lite logiskt.                                                                                                                                                   Sverige är kanon om man bortser från alla ointelligenta kräk som andas samma luft som mig. Gör Sverige fritt från fördomar och kasta saker på alla Sverigedemokrater du ser.

 

Våld löser alla problem!

kram

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0